Aanmeldformulier Bezoekersfavoriet - PLANTARIUM|GROEN-Direkt 6 en 7 februari 2024

Via onderstaand formulier kunnen standhouders van PLANTARIUM|GROEN-Direkt en deelnemers aan de monsterbeurs van GROEN-Direkt planten aanmelden voor de keuring Bezoekersfavoriet tijdens de Voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt op 6 en 7 februari 2024.

De inzendingen worden op de beursdagen gepresenteerd aan de bezoeker.

Elke bezoeker kan zijn/haar stem uitbrengen op de inzending die hij/zij het beste nieuwe product vindt. De Bezoekersfavoriet wordt op 7 februari 2024 in de middag bekend gemaakt. Iedere in te zenden nieuwigheid dient apart te worden aangemeld.

De kosten voor deelname aan de keuring Bezoekersfavoriet bedragen € 75,00 excl. BTW per inzending. Bij intrekking van de inzending(en) is geen restitutie mogelijk. Het aangeleverde beeldmateriaal wordt voor promotiedoeleinden gebruikt. Door het aanleveren van de foto’s geef je hiervoor toestemming. Uiterste aanmeldingsdatum: woensdag 24 januari 2024.

Voor alle aanmeldingen geldt dat enkel na betaling van de factuur de deelname definitief is. Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met betaling van de verschuldigde bedragen.

Liever het formulier downloaden en op je gemak invullen? Download hier het aanmeldformulier:

Bedrijfsnaam
Contactpersoon*
Telefoonnummer*
Emailadres*
Adres*
Postcode*
Plaats*
Land*
btw-nummer*
Alleen nodig voor bedrijven in het buitenland
Producten*