We verenigen vraag en aanbod van de Europese tuinplantenmarkt. De focus ligt op de planten, de sterren van de beurs. Echter, rondom de handel vinden ook significante ontwikkelingen en kwesties plaats, die we uitlichten in de Green Future Hub. Dit initiatief creëert een speciale plek op de beurs waar we de meest actuele onderwerpen binnen de tuinplantensector belichten. We presenteren niet alleen de huidige stand van zaken maar faciliteren ook een dialoog tussen verschillende kennispartijen, exposanten en bezoekers.
Voorjaarseditie 2024: Veenarm
Tijdens de Voorjaarseditie van 2024 werd de Green Future Hub voor het eerst opgezet met als thema ‘Veenarm/veenvrij telen’. Acht kwekers presenteerden hun producten die volledig of gedeeltelijk veenvrij gekweekt zijn, terwijl sectororganisaties informatie boden over relevante regelgeving en teelttechnische mogelijkheden.
Najaarseditie 2024: Certificering
Voor de Najaarseditie van 2024 richt de Green Future Hub zich op ‘certificering’. De beurs biedt niet alleen het podium en de ruimte hiervoor, maar ook de kans voor organisaties en specialisten om bij te dragen aan dit belangrijke gesprek over certificering. Ben je geïnteresseerd om als organisatie of specialist een bijdrage te leveren? We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen.
Future Hubs: ?