Inschrijven

Klaar om deel te nemen aan de meest complete groene vakbeurs? Vraag naar de beschikbaarheid en reserveer je plek!

Aanmelden nieuwigheden (tot 5 augustus)

Bij een nieuwe beurs hoort ook een nieuwe opzet van de Nieuwighedenkeuring. Er zijn drie categorieën waarin planten worden gekeurd: Beste marktintroductie, Beste KVBC Nieuwigheid en Bezoekersfavoriet. Na aanmelding doen alle inzendingen automatisch mee aan de keuring voor de Beste marktintroductie, aanvullend kan worden gekozen voor de beoordeling door de KVBC voor de Beste KVBC Nieuwigheid. Voor de Bezoekersfavoriet worden vanuit de aanmeldingen door de beursorganisatie planten genomineerd.

Promotiemateriaal

Wil je wat eigen promotie doen? Kijk op onze pagina voor promotiemateriaal en voel je vrij om de bestanden te gebruiken zoals jij dat het beste acht.

Exposanten

Deelnemen aan PLANTARIUM|GROEN-Direkt betekent in korte tijd veel contacten met uw klanten en potentiële klanten. Wij zullen duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland verwelkomen, die allemaal werkzaam zijn in de sector van het buitengroen. In de eerste plaats natuurlijk inkopers en eigenaren van tuincentra, maar ook hoveniers en groot groenvoorzieners zullen PLANTARIUM|GROEN-Direkt niet overslaan. 

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?
Houd mij op de hoogte als:
Gewenste taal:


Uitsluitend groengerelateerd

Op het Evenement kunnen uitsluitend producten en diensten worden tentoongesteld die direct of indirect gerelateerd zijn aan het professionele buitengroen.