Account & Webshop

Log in op je persoonlijke accountomgeving en check je bedrijfsprofiel. Dit bedrijfsprofiel is je visitekaartje voor potentiële bezoekers en verschijnt op de beursplattegrond-pagina.

Door in te loggen kun je via de webshop extra items toevoegen aan je stand. De webshop sluit op 15 juli 2022.

Vaste internet­kabel

Stroom

Promotie­materiaal

Gratis

1
Inloggen gaat heel gemakkelijk via deze link. Voer je emailadres in waarop je de uitnodiging hebt ontvangen.
2
Klik op “ Lost Password?” en vervolgens op “Reset Password”. Binnen enkele minuten ontvang je een email met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.
3
Nadat je dit gedaan hebt kun je direct inloggen op je accountomgeving.

Exposanten

Deelnemen aan PLANTARIUM|GROEN-Direkt betekent in korte tijd veel contacten met uw klanten en potentiële klanten. Wij zullen duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland verwelkomen, die allemaal werkzaam zijn in de sector van het buitengroen. In de eerste plaats natuurlijk inkopers en eigenaren van tuincentra, maar ook hoveniers en groot groenvoorzieners zullen PLANTARIUM|GROEN-Direkt niet overslaan. 

Uitsluitend groengerelateerd

Op het Evenement kunnen uitsluitend producten en diensten worden tentoongesteld die direct of indirect gerelateerd zijn aan het professionele buitengroen.

Aanmelden nieuwigheden

Bij een nieuwe beurs hoort ook een nieuwe opzet van de Nieuwighedenkeuring. Er zijn drie categorieën waarin planten worden gekeurd: Beste marktintroductie, Beste KVBC Nieuwigheid en Bezoekersfavoriet. Na aanmelding doen alle inzendingen automatisch mee aan de keuring voor de Beste marktintroductie, aanvullend kan worden gekozen voor de beoordeling door de KVBC voor de Beste KVBC Nieuwigheid. Voor de Bezoekersfavoriet worden vanuit de aanmeldingen door de beursorganisatie planten genomineerd.

Stand ontwerp

Heb je een Premium stand geboekt? Graag ontvangen we jouw stand ontwerp ter goedkeuring voor 1 juli 2022. Je kunt dit sturen naar info@plantariumgroendirekt.nl

Promotiemateriaal

Wil je wat eigen promotie doen? Kijk op onze pagina voor promotiemateriaal en voel je vrij om de bestanden te gebruiken zoals jij dat het beste acht.

Inschrijven

Klaar om deel te nemen aan de meest complete groene vakbeurs? Vraag naar de beschikbaarheid en reserveer je plek!
Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?
Houd mij op de hoogte als:
Gewenste taal: