Bezoekers

Op de beurs staan stands van (handels)kwekerijen met een breed assortiment tuinplanten, inclusief uitgangsmateriaal. Uiteraard is er ook ruimte voor de introductie en presentatie van nieuwigheden, nieuwe productvormen, verkoopconcepten en de groengelieerde toeleveranciers. Kortom PLANTARIUM|GROEN-Direkt is hét evenement voor de Europese tuinplantenhandel!

Waarom bezoeken?

Met een bezoek aan PLANTARIUM|GROEN-Direkt ben je in één keer weer helemaal op de hoogte van alles wat er in de sector speelt. Zo ontmoet je de belangrijkste kwekers uit binnen- en buitenland, maar ook de wat kleinere kweker met soms verrassende producten. Op de karren- en lagenbeurs van GROEN-Direkt staan vele duizenden monsters in allerlei soorten en maten opgesteld, waar je direct een bestelling kunt plaatsen. Naast de toonaangevende bedrijven uit de groene sector, tref je ook hun toeleveranciers en de mensen achter het uitgangsmateriaal aan.

Op de beurs staan stands van (handels)kwekerijen met een breed assortiment tuinplanten, inclusief uitgangsmateriaal. Uiteraard is er ook ruimte voor de introductie en presentatie van nieuwigheden, nieuwe productvormen, verkoopconcepten en de groen gelieerde toeleveranciers.
Kortom PLANTARIUM|GROEN-Direkt is hét evenement voor de Europese tuinplantenhandel!

Voorjaarseditie 2024

6 februari
07:00
- 17:00
7 februari
07:00
- 16:00

Najaarseditie 2024

21 augustus
07:00
- 17:00
22 augustus
07:00
- 16:00

Route

International Trade Centre Noorwegenlaan 37 2391 PW Hazerswoude-Dorp

Groepen

Kom je met een groep naar de beurs? Met een inkooporganisatie, tuincentrumvereniging, opleiding of anders? Laat het ons dan weten. Graag helpen we je bij een optimaal programma:

Dus bezoek je met een groep de beurs, laat het weten, en we ondersteunen je voor een optimaal, efficiënt bezoek:
Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?
Houd mij op de hoogte als:
Gewenste taal: