Bezoekers

Op 7 en 8 februari 2023 vindt de allereerste Voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt plaats. Samen met de GROEN-Direkt Voorjaarsbeurs vormt het dé start van het nieuwe tuinplantenseizoen en is het hét ontmoetingsmoment voor groene vakgenoten en leveranciers.

Op de beurs staan stands van (handels)kwekerijen met een breed assortiment tuinplanten, inclusief uitgangsmateriaal. Uiteraard is er ook ruimte voor de introductie en presentatie van nieuwigheden (Bezoekersfavoriet), nieuwe productvormen, verkoopconcepten en de groengelieerde toeleveranciers.

Kortom PLANTARIUM|GROEN-Direkt is hét evenement voor de Europese tuinplantenhandel!

Voorjaar Editie 2023

Dinsdag 7 februari 
Woensdag 8 februari
Beide dagen 07:00-17:00 uur

Najaar Editie 2023

Woensdag 23 augustus
Donderdg 24 augustus
Beide dagen 07:00-17:00 uur

Route

International Trade Centre Noorwegenlaan 37 2391 PW Hazerswoude-Dorp

Waarom bezoeken?

Met een bezoek aan PLANTARIUM|GROEN-Direkt 2023 ben je in één keer weer helemaal op de hoogte van alles wat er in de sector speelt. Zo ontmoet je de belangrijkste kwekers uit binnen- en buitenland, maar ook de wat kleinere kweker met soms verrassende producten. Op de karren- en lagenbeurs van GROEN-Direkt staan vele duizenden monsters in allerlei soorten en maten opgesteld, waar je direct een bestelling kunt plaatsen. Naast de toonaangevende bedrijven uit de groene sector, tref je ook hun toeleveranciers en de mensen achter het uitgangsmateriaal aan.

Daarnaast is er een selectie van hardwareleveranciers voor tuincentra.

Naast het uitgebreide en internationale aanbod op de beurs vindt hier ook dé presentatie van de beste en meest veelbelovende nieuwigheden bij de ‘Bezoekersfavoriet’.

Op het grote, centrale plein wordt de vakbezoeker gastvrij onthaald met een broodje en een drankje. In de gezellige, prettige omgeving is alle ruimte en tijd om even te zitten, te bellen of een gesprek te voeren.

Registratie

De beurs is uitsluitend toegankelijk voor vakbezoek via gratis, maar verplichte voorregistratie. Parkeren is eveneens gratis.