Over ons

Voor het vak, door het vak!


PLANTARIUM|GROEN-Direkt is opgezet om vraag en aanbod van tuinplanten voor de retail samen te brengen. Ons doel is om de handel in tuinplanten te stimuleren, waarbij wij ons volledig inzetten voor zowel exposanten als bezoekers. Wij zijn toegankelijk voor alle partijen, van grote tot kleine bedrijven, en bieden een efficiënte beurservaring zonder afleidingen.

Ons team staat klaar om jouw deelname of bezoek aan de beurs zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken:

Team GROEN-Direkt

Naast onze beurs met de stands, vindt GROEN-Direkt plaats met de monsterbeurs. Door de nauwe samenwerking ervaren bezoekers het als één beurs.

Team Greenform

Ook het team van Greenform draagt bij aan de efficiënte beursorganisatie. Ook deze gedreven medewerkers worden flexibel ingezet wanneer de werkdruk rond de beurs stijgt.

Toeleveranciers

Dankzij de teams van Dufais (catering), Dick Baelde (beursaankleding) en Thijs Standbouw (beursinrichting), samen met vele andere partners, wordt elke editie van de beurs een succes.

Juridische organisatie

PLANTARIUM|GROEN-Direkt wordt georganiseerd door Green Retail Events BV, een samenwerking tussen Stichting Greenform en GROEN-Direkt Boskoop BV. Het bestuur van PLANTARIUM|GROEN-Direkt wordt gevormd door Linda Hoogendoorn-Veelenturf, Jan de Vries, Taaf Rosbergen en Hans Cok. Het bestuur, bestaat hiermee uit vertegenwoordigers van beide organisaties en is beperkt betrokken bij de dagelijkse leiding van de beurs.