Praktische informatie

Ons team

Een team van professionals uit de sector is actief met de organisatie van de beurs PLANTARIUM|GROEN-Direkt. Wij stellen ze graag aan je voor. Naast het beursteam leveren meerdere medewerkers van Greenform, Blunt Communicatieadvies en GROEN-Direkt een belangrijke bijdrage in de organisatie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt.

Linda Hoogendoorn-Veelenturf

Directeur

Linda Hoogendoorn-Veelenturf is als directeur de schakel tussen het bestuur van beursorganisatie Green Retail Events en het beursteam. “ Met de beurs PLANTARIUM|GROEN-Direkt maken we de fysieke verbinding tussen kwekers en kopers, het laten zien van de producten is ontzettend belangrijk. Daarnaast willen kopers ook weten wie de kweker is achter het product, hoe het product gekweekt wordt en wat de nieuwste ontwikkelingen zijn. Meedoen en het bezoeken van onze groene vakbeurs waarin de tuinplant de hoofdrol heeft, is hiervoor de uitgelezen kans!

Marjolein Wieckardt
 

Beursmanager

Marjolein Wieckardt is met ingang van 1 november de nieuwe beursmanager voor PLANTARIUM|GROEN-Direkt. Ze kijkt met een frisse blik tegen de sector aan en heeft veel ervaring op het vlak van de organisatie van beurzen en evenementen in binnen- en buitenland. Daarnaast is ze creatief en een conceptdenker, eigenschappen die goed van pas komen bij deze functie. “Samen met het beursteam ga ik er voor om de beurs stevig op de kaart te zetten en in de toekomst te laten groeien.”

Praktische informatie

Voorjaarseditie 2024

6 februari
07:00
- 17:00
7 februari
07:00
- 16:00

Najaarseditie 2024

21 augustus
07:00
- 17:00
22 augustus
07:00
- 16:00

Contact

Arjen Waltman

Beursvloer organisatie

Arjen Waltman gaat over de indeling van de beurs en de standbouw. Bij GROEN-Direkt is hij al meer dan 20 jaar dé man van de grote beurzen zoals de voor- en najaarsbeurzen. Met deze ervaring op zak zet hij vol vertrouwen de volgende stap naar de organisatie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt.

Sandra van Tol

Perscontacten

Sandra van Tol is sinds 2013 verantwoordelijk voor de PR en communicatie van Plantarium en heeft een groot netwerk van binnen- en buitenlandse vakpersjournalisten opgebouwd. Zij zet haar expertise en netwerk graag in om PLANTARIUM|GROEN-Direkt onder de aandacht te brengen.

Sytse Berends

Marketing/communicatie

Sytse Berends kent de tuinbouwmarkt op zijn duimpje en verzorgt al jarenlang de marketingcommunicatie voor onder andere GROEN-Direkt. Alle communicatieactiviteiten van huisstijl, logo ontwerp, website, social media, interne en externe communicatie en strategie zijn bij hem in goede handen.