Praktische informatie

Het team van PLANTARIUM|GROEN-Direkt

Het beursteam bestaat uit vijf professionals uit de sector: Linda Hoogendoorn-Veelenturf van Varb, Sytse Berends van Blunt Communicatieadvies, Arjen Waltman van GROEN-Direkt en zelfstandige professionals Sandra van Tol en Pieter Heemskerk.

Naast het beursteam leveren meerdere medewerkers van Varb, Blunt Communicatieadvies en GROEN-Direkt een belangrijke bijdrage in de organisatie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt.

Contact

Beursdata

Linda Hoogendoorn-Veelenturf

Directeur

Linda Hoogendoorn-Veelenturf is als directeur de schakel tussen het bestuur van beursorganisatie Green Retail Events en het beursteam. “ Met de beurs PLANTARIUM|GROEN-Direkt maken we de fysieke verbinding tussen kwekers en kopers, dit is ontzettend belangrijk. De leden van het beursteam hebben allen ‘een groene achtergrond’ wat belangrijk is om een beurs neer te zetten die aansluit bij zowel de exposant als de bezoeker. Ik kijk er naar uit om met het team deze eerste editie vorm te geven en te organiseren.

Pieter Heemskerk

Verkoop, Exposantencontact

Pieter Heemskerk is, na jaren een sales functie in de boomkwekerijsector te hebben bekleed, dit jaar gestart als zelfstandig professional in commercieel management. Hij is verantwoordelijk voor de sales en zit vol plannen en ideeën. Hij gaat straks op pad langs de bedrijven om hen enthousiast te maken voor deelname aan PLANTARIUM|GROEN-Direkt. Daarnaast zet hij zijn kennis en netwerk in om inkooppartijen te interesseren voor een bezoek aan de beurs.

Arjen Waltman

Beursvloer organisatie

Arjen Waltman gaat over de indeling van de beurs en de standbouw. Bij GROEN-Direkt is hij al meer dan 20 jaar dé man van de grote beurzen zoals de voor- en najaarsbeurzen. Met deze ervaring op zak zet hij vol vertrouwen de volgende stap naar de organisatie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt.

Sandra van Tol

Perscontacten

Sandra van Tol is sinds 2013 verantwoordelijk voor de PR en communicatie van Plantarium en heeft een groot netwerk van binnen- en buitenlandse vakpersjournalisten opgebouwd. Zij zet haar expertise en netwerk graag in om PLANTARIUM|GROEN-Direkt onder de aandacht te brengen.

Sytse Berends

Marketing/communicatie

Sytse Berends kent de tuinbouwmarkt op zijn duimpje en verzorgt al jarenlang de marketingcommunicatie voor onder andere GROEN-Direkt. Alle communicatieactiviteiten van huisstijl, logo ontwerp, website, social media, interne en externe communicatie en strategie zijn bij hem in goede handen.