Aanmeldformulier Beste Nieuwigheid - PLANTARIUM|GROEN-Direkt 21 en 22 augustus 2024

Via onderstaand formulier kunnen planten worden aangemeld voor de keuring Beste Nieuwigheid die door PLANTARIUM|GROEN-Direkt wordt georganiseerd. Je kunt middels dit formulier alleen planten inzenden voor de keuring Beste Nieuwigheid die tijdens de Najaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt wordt gehouden op 21 en 22 augustus 2024. De inzendingen worden op dinsdag 20 augustus 2024 door de KVBC jury gekeurd en op 21 en 22 augustus tijdens PLANTARIUM|GROEN-Direkt gepresenteerd. De door de KVBC tot Beste Nieuwigheid gekozen cultivar wordt bekend gemaakt tijdens de eerste beursdag op 21 augustus 2024. Iedere in te zenden nieuwigheid dient apart te worden aangemeld.

De kosten voor deelname aan deze keuring bedragen voor deelnemers aan PLANTARIUM|GROEN-Direkt en/of GROEN-Direkt monsterbeurs € 225,00 excl. BTW per nieuwigheid. Niet deelnemers betalen € 375,00 excl. BTW per nieuwigheid. Bij intrekking van de inzending(en) is geen restitutie mogelijk. Het aangeleverde beeldmateriaal wordt zowel door de keuringscommissie als voor promotiedoeleinden gebruikt. Door het aanleveren van de foto’s geef je hiervoor toestemming. Uiterste aanmeldingsdatum: vrijdag 2 augustus 2024.

 

Voor alle aanmeldingen geldt dat enkel na betaling van de factuur de deelname definitief is. Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met betaling van de verschuldigde bedragen en het keuringsreglement.

Liever het formulier downloaden en op je gemak invullen? Download hier het aanmeldformulier:

Beste Marktinnovatie(s) aanmelden

Bedrijfsnaam
Contactpersoon*
Telefoonnummer*
Emailadres*
Adres*
Postcode*
Plaats*
Land*
btw-nummer*
Alleen nodig voor bedrijven in het buitenland
Producten*