Discover natures elegance with Garden Beauties®
Gebr. Seuren Kwekerijen B.V.
Discover natures elegance with Garden Beauties®

De Garden Beauties® Collectie bestaat uit een exclusieve en indrukwekkende collectie coniferen die velen mensen zal verwonderen. Deze collectie vol biodiversiteit verrijkt je tuin of terras het hele jaar rond en is daarbij nagenoeg onderhoudsvrij! De Garden Beauties® geven een interessante kijk op de verschillende groeivormen en een diversiteit aan groentinten. Ook zijn ze breed toepasbaar in zowel de drogere als in de nattere tuin.
Dit concept wordt jaarrond aangeboden, en is mede door het compacte laadvolume makkelijk mee te nemen door iedere retailer! Bijkomend voordeel is dat deze planten goed bewaard kunnen blijven in het winkelschap wat zorgt voor verminderd risico.
Door de uitdagende combinatie van variëteiten is dit een ideale mix voor zowel de grote als kleinere retailer! Leuk detail is dat elke plant is voorzien van een kleine tekst met daarop interessante feiten over de betreffende plant.
Door de goede samenwerking met toeleveranciers en de gezamenlijke visie op de toekomst kunnen wij dit product aanbieden met de volgende certificaten die voldoen aan de hoogste eisen:
•Gebr. Seuren Kwekerijen B.V: GRASP, Global G.A.P, MPS 804180
•Floramedia: Etiketten 100% recyclebaar
•Desch: Recover® Tray CyclosHTP certificaat
•Van Krimpen B.V: Productie uit >85% gerecyclede kunststof voor 100% recyclebaar
•Kekkilä-BVB Substrates: RHP, MPS-GAP