NATURE 2 NATURE
Van Son & Koot
NATURE 2 NATURE

Het totaalconcept NATURE 2 NATURE is een speciaal geselecteerd assortiment ter bevordering van de biodiversiteit, onderverdeeld in 4 categorieën: Birds, Bees, Butterflies en Bugs. Alle planten (winterhard assortiment) zijn voorzien van een soort specifiek etiket met een inspiratievolle weergave van de plant. Tekst en beeld geven weer welk dier(en) de plant aantrekt. De achterzijde is voorzien van een barcode, plantenpaspoort en tekst in vier talen. De uniforme etikettenlijn geeft een kleurrijke, herkenbare uitstraling aan de plant en het gehele concept. Om dit biodiversiteits thema nog duidelijker over te brengen en de consument te inspireren bieden we een compleet POS pakket met banners en displays.
NATURE 2 NATURE is geschikt voor elk segment (internationaal), van tuincentrum tot bouwmarkt, voor zowel online als offline is een passend pakket ontwikkeld zodat het concept op elke gewenste plek op een passende manier gepresenteerd kan worden.
Het is uniek en eigentijds. Er is op dit moment veel aandacht voor duurzaamheid en biodiversiteit. We willen iedereen inspireren om de wereld groener te maken. En we hopen middels dit concept de consument te bereiken en aan te zetten om mee te doen en de wereld ‘groener’ te maken. Het themabeeld is een door onszelf ontwikkeld beeld wat het gehele concept ondersteund en verbeeld met als doel de consument, van jong tot oud, te inspireren tot aankoop.
Huidige strategie is om uit te leveren in Q1. We monitoren en hebben korte lijnen met de klant. Het assortiment ontwikkelen we door, we blijven innoveren op product- en conceptniveau. Datzelfde geldt voor beschikbaarheid en uitlevering. Als blijkt dat de vraag breder/anders ligt dan Q1 dan ontwikkelen we dit samen met onze klanten door. Er is momenteel voldoende beschikbaar. Inzender is Van Son & Koot uit Kaatsheuvel.