Hydrangea First Editions® Little Hottie®
First Editions® Licentie kwekers ondersteund door Bailey Nurseries
Hydrangea First Editions® Little Hottie®

Hydrangea First Editions® Little Hottie® (Hydrangea paniculata ‘Bailpanone’) is een compacte pluimhortensia met grote bloemen die van groen naar stralend wit verkleuren en uiteindelijk zachtroze worden in de herfst. Deze hittebestendige hortensia, blijft mooi in de zomerhitte en heeft stevige stelen die de bloemtrossen goed dragen. De compacte groeiwijze van Little Hottie® zorgt ervoor dat de plant van onder naar boven bedekt is met bloemen. Dankzij de natuurlijke basale vertakking hoeft Little Hottie® vrijwel niet gesnoeid te worden en is dus ideaal voor elke tuin.
Little Hottie® presteert uitstekend in zowel warme als koude klimaten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende tuinen en landschappen. Little Hottie® is beschikbaar in Europa als jonge plant en als volledig eindproduct in de paarse pot met oranje label. Deze strategie zorgt ervoor dat kwekers en consumenten toegang hebben tot planten in verschillende stadia van ontwikkeling.
Ingezonden door First Editions® Licentie kwekers in Europa en het Verenigd Koningrijk en ondersteund door Bailey Nurseries.