Hoor jij ze ook …..?
Perennial Power
Hoor jij ze ook …..?

Hoor jij ze ook….? Is een kinderboekje met vaste planten in de hoofdrol! In het boekje wordt kennisgemaakt met 7 vaste planten die aan de hand van de Nederlandse plantnaam worden voorgesteld. Eigenlijk stellen ze zichzelf voor, ze kunnen namelijk gewoon praten! Máár, alleen kinderen kunnen het verstaan...! Ga mee op avontuur door de seizoenen met Babette, Lisa en Maxime en leer de planten beter kennen. Zouden zij net zo'n mooie tuin als opa en oma kunnen maken?
Het doel van het boekje is jong en oud te inspireren om meer groen in de tuin te gebruiken en de schoonheid van vaste planten te laten zien. Het boekje is gemaakt namens Perennial Power. Deze stichting bestaat uit een groep vaste plantenkwekers en andere belanghebbenden die naast professioneel ook vaak persoonlijk een passie hebben voor vaste planten. Door deze passie actief te delen hopen zij informatie en inspiratie te bieden voor jong en oud en de wereld een stukje groener te maken! Het boekje wordt gelanceerd tijdens de najaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt.
Dit boekje laat zien wat een samenwerking binnen een sector tot stand kan brengen. Bijna 60 deelnemende bedrijven die vrijwillig investeren in promotie en gezamenlijk de vaste plant onder de aandacht brengen. Het boekje is gedrukt in een oplage van 1.000 stuks en direct leverbaar. Bij grote vraag kan er eventueel opgeschaald worden.