Garden Treasures Mini Mix
Vof de Leeuw den Engelsen
Garden Treasures Mini Mix

Garden Treasures Mini Mix is een kleurrijk en informatief concept van vier verschillende mini mixen met Sempervivum en Precious Earth mossen. Elke tray is gevuld met 12 verschillende kleurrijke types en elk potje heeft een eigen kleurrijk informatief etiketje.
Dit concept is speciaal ontworpen om consumenten, en vooral kinderen, te stimuleren om zelf aan te planten en creatief bezig te zijn in de buitenlucht. Het kleurrijke en informatieve karakter maakt het niet alleen leuk maar ook educatief. Bovendien biedt het de mogelijkheid om tegelijkertijd een schaal, pot en tuinaarde aan te schaffen, wat zorgt voor een complete aanplantervaring.
Voor elke mix is er een kleurrijke traykraag met een slogan, een verhaaltje en instructies voor de consument hoe ze een schaal/pot moeten aanplanten. Een QR code verwijst naar de instagrampagina voor inspiratie en tips.
De traykraag, tray, potjes en etiketjes zijn gerecycled en recyclebaar. Het concept leent zich heel goed voor verkoop via bloemenwinkels, tuincentrum en retailkanaal. Garden Treasures Mini Mix is ingezonden door Vof de Leeuw den Engelsen uit Someren.