First Editions® | Good gardens great life™
First Editions® erkende kwekers
First Editions® | Good gardens great life™

First Editions® is het toonaangevende merk voor exclusieve en innovatieve heesters. De heesters van First Editions® vormen de basis voor een tuin om trots op te zijn. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en wordt continu uitgebreid om aan de behoeften van de markt te voldoen- denk aan biodiversiteit, hitte en droogte tolerantie, aantrekkelijkheid voor bestuivers en meer. First Editions® wordt ondersteund door een uitgebreid veredelingsprogramma gericht op uitzonderlijke kwaliteit.
Het assortiment bestaat uit meer dan 75 verschillende variëteiten, waaronder showstoppers zoals Physocarpus Amber Jubilee, Cephalanthus Fiber Optics en Rhus Tiger Eyes®. De opvallende paarse container en het levendige oranje label maken een krachtig statement op de winkelvloer.
Het heestermerk wordt door krachtige, activerende marketing ondersteund, wat leidt tot een winkelervaring die consumenten boeit, inspireert en verkoop stimuleert.
De scherpe communicatieboodschap Good Gardens Great Lifetm benadrukt de impact die de First Editions® heesters hebben op tuinen en de verrijking dat dit geeft op het algehele welzijn en dagelijkse plezier.
Vanaf het voorjaar van 2024 zal First Editions® volledig herkenbaar in de merkuitstraling beschikbaar zijn in Europa en het Verenigd Koninkrijk voor tuincentra en bouwmarkten, en is zeker ook interessant voor tuinarchitecten en hoveniers.
Het heestermerk wordt in de handel gebracht door First Editions® erkende kwekers in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Gezamenlijk hebben deze kwekers het concept ingestuurd voor de keuring Beste Marktinnovatie, geïnitieerd door veredelaar Bailey Nurseries.