Vliegende start vakbeurs PLANTARIUM|GROEN-Direkt

Binnen twee weken 25% van vloeroppervlakte verkocht

Hazerswoude/Boskoop – 5 april 2022 Twee weken na opening van de inschrijving voor exposanten voor de vakbeurs PLANTARIUM|GROEN-Direkt is een kwart van de beschikbare vloeroppervlakte al verkocht. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende deelnameconcepten: Basic, Comfort of Premium. Vooral voor het concept Comfort is de belangstelling groot.

Pieter Heemskerk is verantwoordelijk voor de sales en heeft veel contact met potentiële deelnemers. Tijdens de Lentedagen van GROEN-Direkt waren de verschillende opties opgebouwd om deelnemers een indruk te geven van de mogelijkheden. “Ik heb daar veel bedrijven gesproken en iedereen is enthousiast over de opties. De Basic voorziet in de behoefte van bedrijven om hun planten op cc-karren te presenteren. Een Comfortstand is een wat meer aangeklede stand die ook voor niet-groene deelnemers interessant is. Het mooie van een Comfort stand vind ik dat deze tegen beperkte kosten custom made kan worden gemaakt en dat je deze stand meerdere keren kunt gebruiken. Maar ook de Premium optie, waarbij gebruikt wordt gemaakt van vrije standbouw, sluit aan bij de behoefte van bedrijven”, aldus Pieter.

Inschrijven

Inschrijven voor de beurs gaat heel eenvoudig via de website plantariumgroendirekt.nl/exposanten. Tot en met 15 mei 2022 profiteren standhouders van een korting op de vierkante meter prijs.

Over PLANTARIUM|GROEN-Direkt

PLANTARIUM|GROEN-Direkt vindt plaats op 24 en 25 augustus 2022 en is de hele dag geopend. De beurs vindt plaats op en rond de GROEN-Direkt hal op het International Trade Centre in Hazerswoude/Boskoop. Kijk voor meer informatie op de website https://plantariumgroendirekt.nl/.

In gesprek op de beursvloer.
Beursvloer

Nederlands